“AS ABOVE SO BELOW” OR “AS BELOW SO ABOVE”

Posted on

Die ware  IMMANUEL wat twee van die drie KOSMIESE FUNKSIES,  naamlik die (1) ADONY FUNKSIE en (2) REDDER (MASHIACH) FUNKSIE GEAKTIVEER HET, (let daarop dat “MEM SHIN HEI” “MOSHE” die Derde Funksie naamlik die “MELEK FUNKSIE” sal aktiveer) sê self ; ” EK GAAN OM VIR JULLE PLEK TE BEREI “ABOVE”. Daarom met die stelling “AS ABOVE SO BELOWmoet daar ook iemand wees wat dan die – “SO BELOW” voorberei.

593ec53bbe4ce7541f2ac0d6e9eb7cd8--tattoo-inspiration-story-inspirationDit is dan ook die laaste kind BENYAHMIN (BEN ONI) die seun van RACHEL, die broer van YOSEPH (die Redder van die “BELOW” in YESOD wat nou die “AS BELOW” voorbereiding moet doen in Malkut.  Daarom doen die WOLF BENYAHMIN die “AS BELOW” VOORBEREIDING om die in MALKUT se “CONSCIOUSNESS” TE VERHOOG om die ( ALEPH MEM TAV) se (MEM TAV) tweede deel (AMET) WAARHEID wat Moshe mee wag, dus die (MELEK) KONING FUNKSIE van die DRIE-IN-EEN  KOSMIESE CHRISTOS, te bring. Die bring van die ware koningskap deel, het die Jode lank gelede al verwag. Hulle wou die bestaande wêreldse koningskap vervang met die ware koningskap; maar die tyd was nie reg nie want die volk het nie die nodige “CONSCIOUSNESS” GEHAD NIEToe die drie-in-een KOSMIESE CHRISTOS op die berg (IN MERKABAH) bymekaar kom, (MOSHE, ELIYAH, YAHOSHUA) is die tragedie bespreek. DIT IS NOU 2000 JAAR LATER EN DIE VOLK HET NOG STEEDS NIE DIE NODIGE “CONSCIOUSNESS” NIE.

Die plek “BELOW” wat Benyahmin voorberei het, word nou bestorm en aangeval deur die swart Barbare van AfrikaDIE GROOT TRAGEDIE IS DAT DIE VOLK (BOERVOLK) NOG STEEDS NIE DIE NODIGE “CONSCIOUSNESS” HET NIE. Die Baalpriesters van die Hoerkerk het die Boervolk deeglik bedwelm met die groot lieg dat geloof sonder die hou en doen van die Torah, al geloof is wat nodig is. DIE OPIUM, DIE SPIRITUELE OPIUM BEDWELM DIE BOERVOLK NOG STEEDS. NOU WAG (MEM SHIN HEI) NOG STEEDS OM DIE KONINGSKAP (MELEK) FUNKSIE TE BRING – DUS DIE WARE MELEK FUNKSIE WAT DIE HOERKERK EN SY VALS DRIE-IN-EEN  MOET VERNIETIG EN VERVANG. Die vals heersers gaan nie hulle heerskappy sommer net weggee nie, daarom dat die swart barbaar sing “One bullet, one farmer”. 

Die swart handlangers van die Hoerkerk en Draak beleër Kimberley en nog wit Boervolk vestings en die bedwelmde Boervolk sit slapgattig en doen niks. WAAR IS DIE MAKKABEERS BLOED?? WAAR IS DIE WARE BOERVOLK BLOED??  Benyahmin die Wolf wat sy prooi soggens verskeur en saans uitdeel … vra: WAAR IS DIE BEWUSSYN ONTWAKING; WAAR IS DIE “COSMIC CONSCIOUSNESS” ONTWAKING??  WANNEER GAAN DIE BELEËRDE BEDREIGDE BOERVOLK NOU DIE HUTTEFEES HOU EN DIE MEM TAV, DIE MEM WYSHEID, DIE COSMIC CONSCIOUSNESS ONTVANG?? DIE HOERKERK SE 25 DES LIEWE JESUS GAAN DIE BOERVOLK NIE RED NIE. DIE BOERVOLK MOET SELF DIE DRIE-IN-EEN KOSMIESE CHRISTOS WORD EN HOMSELF RED SOOS BY DIE ROOISEE! Hoor hoe roep Benjahmin die Wolf…