7f300e7fff06249f68cc4c70c4ad4aa3

‘n TYD VIR VREDE EN ‘n TYD VIR OORLOG…

Posted on

DIE HEILIGE LEWENDE WOORD (DABAR) VAN VADER (ABBA)  VAN DIE EWIGE LIG (NARTOOMID)  BESKRYF DUIDELIK DAT DAAR ‘n TYD VIR ELKE DING IS:- dit is nou die tyd van oorlog en haat. Die tyd waar die Koning van Chesed sy troon verlaat en op sy strydwa van Geburah klim. Dit is nou die die tyd waar die BOERVOLK, die volk van ABRAHAM en YITZACK en YAHKOB   HULLESELF MOET INDEEL in die LEËRORDES VAN (YUD HEI VAV HEI).

Daar word nie haat met liefde beveg nie. Dit is die hoerkerk se gekheid leering. HAAT WORD MET HAAT GEVEG MAAR MET LIEFDE VIR WAT EIE IS AAN DIE RIDDER OP DIE STRYDWA.  Die oorlog is reeds lankal aan die gang, maar die Boerenasie slaap nog doodvas onder die opium bedwelming van die Baalpriesters. DIE OORLOG WORD VERSTEEK AGTER “PLAASMOORDE” OF “BETOGINGS” oor enige nonsens. Die BOERENASIE se DORPE WORD BELEËR in oefenlopies om te sien of die bedwelmde boerenasie  sy opium bedwelmde denke van liefde en genade kan afskud en sy dorpe en gesinne en grond gaan verdedig met die oorlogtyd se nodige haat van GEBURAH. SOVER DOEN DIE SLAPGATTIGE BOERENASIE NIKS.  HULLE BID EN TJANK SOOS BABATJIES.  Die vyand ruk op in duisende terwyl die BOERENASIE pateties luigattig in hulle blink huise sit en bewe. Slegs ‘n paar swartes brand ‘n paar bande en die Boerenasie sit bedwelm in hulle blink motors.  HOE PATETIES HET DIE VOLK VAN VADER GEWORD!

WANT HULLE HET DIE WARE VADER EN SY TORAH VERLAAT. HULLE BID MAAR HULLE WORD NIE VERHOOR NIE.  DIE BOERVOLK IS ONDER DIE STRAFGERIG VAN DEUT 28.  Hulle word gestraf want die BOERVOLK hou nie die ware WEEK SHABATTE nie.  Hulle hou nie die JAARLIKSE HEILIGE FEESTYE SHABBATTE NIE. Hulle ken nie eens die HEILIGE NAME NIE!  Die BOERVOLK MANS IS NIE EENS BESNY NIE. Die verbond met die ware VADER is nie eens gesluit nie. DIE HOERKERK SE DOOP HET NIE DIE BESNYDENIS VERVANG NIE!

full_02Die Hoerkerk het nie die WARE HEILIGE APART GEPLAASDE VOLK vervang nie. Die Hoerkerk se vals 25 Des Jesus het nie die ware Vader vervang nie. Keer eers terug tot die ware seëndeel van DEUT. 28 en trek dan die ware uitrusting aan;  NEEM DIE WAPEN OP EN ONMOET DIE MASSAS MAN VIR MAN IN DIE STRATE VAN JULLE VESTINGS EN OP JULLE PAAIE EN JULLE PLASE. Die aanval is nie net teen die boere op die plase nie; die aanval is op elke blanke in die land. SO DIE VEG OF VLUG TYD IS NOU HIER.

Keer terug tot die SEËNDEEL VAN DIE WARE VADER SE TORAH. Keer terug tot die WARE SHABBAT. Keer terug tot die HUTTEFEES en PESACH en SHAVUOT. Keer terug tot die WARE 72 NAME VAN die VADER.  Keer terug tot die ware SHAVUOT GEBORE drie-in-een REDDER + MEESTER + KONING (Mashiach Funksie + Adony Funksie + Melek Funksie) DUS DIE drie-in-een KOSMIESE CHRISTOS WAT ELKEEN VAN ONS SELF MOET WORD. Keer terug saam met MEM SHIN HEI (MOSHE) om self die KOSMIESE CHRISTOS SPYSE IN MERKAVAH OP DIE BERG TE ONTVANG.  Dan veg ons soos een man vir ons nuwe Malkut wat ons moet skep want ons is verlos van die Hoerkerk se ‘glo net…’ en jy gaan na ‘n hemel toe. Hoor hoe roep Benyahmin die Wolf…