16-1-4-michael-berg-unifying-the-yud-hei-and-the-vav-hei

DIE SEËNINGE VAN DIE BYBEL…

Posted on

Al die seëninge van die hele Bybel wat almal so met elke geleentheid verkondig en aanhaal, asof die  seëninge nou  sonder voorwaarde is, klink so mooi en pragtig en almal  beaam dit met ‘n “Amen”. Maar daar is ‘n voorwaarde betrokke en die voorwaarde is vir ewig en altyd in julle geslagte. Die ware ( AMET ) (VANAF ALEPH DEUR MEM = EWIGE VIER HEILIGE FEESTYE VAN MEM – ewige Vierkant van voorwaardelike ewige lewe, tot by TAV = SEËL op voorhoof wat red.

seekinggoddailyYUD HEI SHIN VAN HEI WAT OP SHAVUOT GEBORE IS (EN NIE 25 DES VALS JESUS NIE) bevestig die voorwaardes soos bv. beskryf word in DEUT. 28 se EERSTE 14 VERSE.  Vanaf vers 15 tot vers 68 dui die strafgerigte aan, wat nog steeds geld. So die seëndeel versies van die hele Bybel geld net wanneer die eerste 14 verse gevolg en gedoen en nagekom word, omdat ons eerste die voorwaardes eer en hou naamlik;  “KEEP ALL HIS COMMANDMENTS”  Sy HEILIGE NAME ( WAT NIE DIE HERE IS NIE OF JESUS IS NIE) Sy SHABATTE (WAT NIE SONDAG IS NIE OF  KERSFEES IS NIE) maar wel PESACH en ONGESUURDE BRODE en SHAVUOT en SUKOT, ens is –  SY GEBOOIE VERORDENINGE en INSETTINGE.

So wanneer bogenoemde gehou, gedenk en ge-eer en nagekom word, dan eers geld die volgende seëninge… blessings.  DEUT. 28:3 BLESSED WILL YOU BE IN THE CITY AND BLESSED WIIL YOU BE IN THE FIELD.

(4) BLESSED WILL BE THE FRUIT OF YOUR BELLY AND THE FRUIT OF YOUR GROUND AND THE FRUIT OF YOUR DOMESTIC BEAST THE YOUNG OF YOUR CATTLE AND THE PROGENY OF YOUR FLOCK.

(5) BLESSED WILL BE YOUR BASKET AND YOUR KNEADING TROUGH

(6) BLESSED WILL YOU BE WHEN YOU COME IN AND BLESSED WILL YOU BE WHEN YOU GO OUT

(7) YUD HEI VAV HEI WILL CAUSE YOUR ENEMIES WHO RISE UP AGAINST YOU TO BE DEFEATED BEFORE YOU, BY ONE WAY THEY WILL COME AGAINST YOU BUT BY SEVEN WAYS THEY WILL FLEE BEFORE YOU.

(8) YUD HEI VAV HEI WILL DECREE FOR YOU THE BLESSING ON YOUR STORES OF SUPPLY AND EVERY UNDERTAKING OF YOURS AND HE WILL CERTAINLY BLESS YOU IN THE LAND THAT YUD HEI VAV HEI YOUR ATAH IS GIVING YOU.

(9) YUD HEI VAV HEI WILL establish YOU AS A HOLY PEOPLE (APART GESIT EENKANT IN SA) TO HIMSELF JUST AS HE SWORE TO YOU BECAUSE YOU CONTINUE TO KEEP THE COMMANDMENTS OF YUD HEI VAV HEI YOUR ATAH AND YOU HAVE WALKED IN HIS WAY (let mooi op dit is die torah van die vader, geen ander  vals stories nie)

(10) AND ALL THE PEOPLES OF THE EARTH WILL HAVE TO SEE THAT HA SHEM’s NAME HAS BEEN CALLED UPON YOU (YUD HEI VAV HEI) = (YUD EN VAV KOMMUNIKEER), (ALEPH HEI YUD HEI) (WAAR ALEPH EN YUD KOMMUNIKEER) ( ALEPH HEI VAV HEI) (WAAR ALEPH MET VAV KOMMUNIKEER) AND THEY WILL INDEED BE AFRAID OF YOU.

(11) HA SHEM WILL ALSO MAKE YOU OVERFLOW INDEED WITH PROSPERITY IN THE FRUIT OF YOUR BELLY AND THE FRUIT OF DOMESTIC ANIMALS AND THE FRUITAGE OF YOUR GROUND (MOET GROND BESIT) ON THE GROUND THAT HA SHEM (YUD HEI VAV HEI) (ALEPH HEI YUD HEI) (ALEPH HEI VAV HEI) TO YOUR FOREFATHERS TO GIVE YOU.

(12) HA SHEM WILL OPEN UP TO YOU HIS GOOD STOREHOUSE, THE HEAVENS, TO GIVE THE RAIN ON YOUR LAND IN ITS SEASON AND TO BLESS EVERY DEED OF YOUR HAND, AND YOU WILL CERTAINLY LEND TO MANY NATIONS WHILE YOU YOURSELF WILL NOT BORROW.

(13) AND HA SHEM WILL INDEED PUT YOU AT THE HEAD AND NOT AT THE TAIL. AND YOU MUST COME TO BE ONLY AT THE TOP AND YOU WILL NOT COME TO BE ON THE BOTTOM, BECAUSE YOU KEEP OBEYING THE COMMANDMENTS OF HA SHEM YOUR ATAH, WHICH I AM (ALEPH HEI YUD HEI) COMMANDING YOU TODAY TO OBSERVE AND TO DO.

(14) AND YOU MUST NOT TURN ASIDE FROM ALL THE WORDS (TORAH) THAT (I AM) (ALEPH HEI YUD HEI) COMMANDING YOU TODAY, TO THE RIGHT OR THE LEFT (GEEN DIREKTE TOEGANG VANAF MALKUT NA HOD OF MALKUT NA NETZACH TOE NIE. SLEGS TOEGANG VANAF MALKUT NA YESOD WORD TOEGELAAT) …TO WALK AFTER OTHER GODS TO SERVE THEM.  (BYVOORBEELD DIE 25 DES JESUS GOD WAT NIE DIE MALKUT NA YESOD SE TORAH VOLG NIE. LET MOOI OP VANAF VERS 15 BEGIN DIE STRAFGERIGTE…

Hoor hoe roep Bemyamin die Wolf…