maxresdefault

PESACH 2019 HEILIGE INSIGTE

Posted on

DIE DOOD EN GEBOORTE OP DIE 7de SHABAT VAN 49-IN-1=50 JOBEL OF SHAVUOT OF DIE FEES VAN DIE EERSTELINGE, WORD PRAGTIG BESKRYF IN DIE:-

COSMIC DOCTRINE:-

“THE SEVENTH DEATH:-

THE SEVENTH DEATH IS INITIATION:-

IN THE SEVENTH DEATH CONSCIOUSNESS IS WITHDRAWN FROM THE PERSONALITY AND MADE ONE WITH THE INDIVIDUALITY AND THEN MAN (THE HUMANITY SOCIOLOGY) FOREVER BEHOLDS THE “FACE OF HIS FATHER” ( LET WEL:- NIE LIEWE JESUS NIE) EVEN WHEN HE HIMSELF SOJOURNS UPON EARTH. (DAN IS DIE MAN REEDS ‘n BURGER VAN DIE DAVID KONINGKRYK OP AARDE WAT GEVESTIG MOET WORD) (DIE HUMANITY SOCIOLOGY KONINGKRYK WAT GEVESTIG MOET WORD) ( DIE YISRAEL EENHEID MET DIE VADER KONINGKRYK) (DIE PESACH ONGESUURDE BRODE EN SHAVUOT FEES EN NIE DIE ENKELING KERSFEES JESUS KONINGKRYK NIE) THAT IS THAT THE INITIATE (INTO THE TRUTH OF THE TORAH) IS NOT AS OTHER MAN.

INITITIATION IS A LIVING “DEATH” BECAUSE THOSE WHO DESIRE THE THINGS OF THE SENSES AND THE PRIDE OF THIS LIFE USE THE WORDS “LIVING DEATH” TO THIS MOST TERRIBLE FATE (IN HULLE OË) THAT THAT CAN BEFALL MAN. (AL DIE SOGENAAMDE VRIENDE SKRIK HULLESELF ASVAAL EN VLUG WEG WANT DIE MENS HET TOTAAL MAL GEWORD!)  BUT THOSE WHO HAVE THE KNOWLEDGE  (DIE KENNIS OPGEDOEN DEUR DIE 7 PLANES  OF SEPHIROT TE BELEEF HET MET DIE 7 SHABATTE TUSSEN PESACH EN ONGESUURDE BRODE EN SHAVUOT) KNOWS THAT THE LIVING DEATH MEANS THE FREEDOM (YOBEL VRYHEID VAN SHAVUOT) OF THE SPIRIT BROUGHT THROUGH THE PLANES OF MATTER.

IT MEANS THE CONSCIOUSNESS OF THE ABIDING PRESENCE IN THE MIDST OF THE CONSCIOUSNESS OF THE SENSES. (OP DIE SHAVUOT  DAG WORD DIE YOBEL VRYHEID OF CONSCIOUSNESS OF THE “ABIDING PRESENCE” DIE RUACH HA KOIDESH SHEKINAH” UITGESTORT.) IT MEANS AWARENESS OF THE “HEAVEN” (DIE CONSCIOUSNESS VAN DIE YOBEL VRY VAN DIE 7 PLANES EN “EEN” MET DIE “VADER” ) WHILE DWELLING UPON THE EARTH.

THEREFORE THE INITIATE GOES TO THE LIVING DEATH WHICH IS FREEDOM (YOBEL) WHILE STILL IN THE BODY, FOR DEATH ANULLS THE LAW OF LIMITATION, FREES THE POTENTIALITIES OF THE SPIRIT, GIVES SIGHT TO THE BLIND, AND POWER TO THE IMPOTENT. THAT FOR WHICH WE LONG VAINLY IN LIFE WE REALIZE IN DEATH.

FOR DEATH IS LIFE AND LIFE IS DEATH.

TO THE WIDER CONSCIOUSNESS THE WOMB IS A GRAVE AND THE GRAVE IS A WOMB. THE SOUL ENTERING UPON LIFE, BIDS FAREWELL TO HIS FRIENDS WHO MORN FOR HIM AND TAKING THE COURAGE IN BOTH HANDS FACING THE GREAT ORDEAL AND SUBMITTING TO SUFFERING, ENTERS UPON LIFE.(HIERDIE PRAGTIGE BESKRYWING VAN ‘n SEUN REEDS DEUR DIE 7 PLANES , REEDS “EEN” MET VADER KOSMOS WAT DIE “EENHEID” NOU AFSTERF MET SY VRIENDE DAAR WAT WEEN, WORD NOU HIER OP DIE AARDE GEBORE OM DIE BEPERKTE AARDSE CONSCIOUSNESS BY TE STAAN OM OOK DIE 7 PLANES DEUR TE WERK EN EEN MET DIE VADER TE WORD SOOS WAT HY EINTLIK  IS. DUS DIE PESACH RAM EN ONGESUURDE BRODE FEES EN DIE 7×7 DAE TOT DIE SHAVUOT OF YOBEL VRYHEID OF “EENHEID” MET VADER TE WORD TERUG IN DIE KOSMOS VAN “IT IS” UNMANIFEST/ “I AM” MANIFEST.

DIE VERVALSING VAN DIE GROOT WAARHEID IS DIE ENKELING KERSFEES JESUS GOD WAT STERF HIER OP AARDE SODAT DIE OP AARDE WEER DIE LIGGAAM OP AARDE KAN KRY. WATTER GROOT LEUEN!!

DIE LIGGAAM STERF REEDS 7 KEER EN WORD REEDS 7 KEER IN 7 PLANES OP GEBORE. DIE LIGGAAM KAN TALLE KERE INKARNEER.

THIS MAN’S FIRST ACTION IN THIS LIFE IS TO DRAW BREATH. HIS SECOND ACTION WITH THAT BREATH IS TO SET UP A CRY OF DISTRESS, BECAUCE HE HAS ENTERED UPON THE TASK OF LIFE WITH GRIEF AND HIS AIM IN LIFE IS TO MAKE LIFE BEARABLE, (SO DIE EEN GEE SY BESTAAN IN “EENHEID” MET SY “VADER” OP, SY “VRIENDE” TREUR DAAROOR, WORD NOU HIER IN DIE AAKLIGE BESTAAN GEBORE. DIE EEN STEL DEFNITIEF NIE BELANG OM DIE TIPE LEWE TE RED NIE, MAAR STEL DAARIN BELANG OM DIE TIPE LEWE DEUR DIE 7 PLANES   OP TE HELP NA DIE “EENHEID” MET DIE “VADER” LEWE.  DIT IS DIE STERWE VAN DIE “EENHEID MET DIE VADER” LEWE WAT DIE EEN IN STERF OM ONS OOK “n ‘EENHEID IN DIE VADER” LEWE OF CONSCIOUSNESS TE HELP BEREIK SODAT ONS OOK MET DIESELFDE CONSCIOUSNESS IN ‘n “AARDSE LIGGAAM” OP DIE AARDE DEEL VAN DIE “DAVID KONINGKRYK” KAN WEES…)

 

BUT WHEN HE ENTERS THE GRAVE (NOW IN THIS LIFE) HE PASSES THROUGH THE GATEWAY INTO THE WIDER LIFE OF CONSCIOUSNESS, AND WHEN THE INITIATE WOULD ALSO PASS THROUGH THE WIDER LIFE OF CONSCIOUSNESS, HE PASSES THROUH A GATEWAY WHICH SYMBOLIZES DEATH, AND BY HIS DEATH TO THE THINGS OF DESIRE HE OBTAINS FREEDOM, AND AS ONE DEAD HE WALKS AMONG MEN.

IN THE DEATH IN LIFE WHICH IS THE FREEDOM IN THE SPIRIT, IN THE BONDS OF THE FLESH, HE TRANSCENDS THE LAW OF LIMITATION  (NIE MEER NET IN DIE LAAGSTE PLANE VASGEVANG NIE).

BEING  DEAD HE IS FREE,BEING  DEAD HE MOVES WITH POWER AMONG THOSE BURIED IN THE FLESH, AND THEY, SEEING THE LIGHT SHINING BRIGHTLY THROUGH HIM, KNOW THAT HE IS DEAD, FOR THE LIGHT CANNOT SHINE THOUGH THAT CONSCIOUSNESS  (DIE CONSCIOUSNESS VAN NET PLANE 1 KAN NIE DIE PLANE 7 “EENHEID” CONSCIOUSNESS HANTEER NIE).

 

BUT WHEN CONSCIOUSNESS IS DISCARNATE, THE LIGHT CAN THEN SHINE THROUGH, AND IF THE DISCARNATE CONSCIOUSNESS IS STILL MANIPULATING ITS BODY THEN THAT LIFE SHINES THROUGH INTO THE WORLD OF MATTER AND ILLUMINATES MAN. AN INITIATE IS A DEAD MAN WHO MANIPULATES HIS BODY THAT HE MAY THEREBY SERVE THOSE WHO CANNOT BE OTHERWISE BE APPROACHED.

 

OPSOMMING:-

DIE HOË EEN MET DIE HOË CONSCIOUSNESS STERF IN DIE HOË BESTAAN OM IN DIE LAE BESTAAN GEBORE TE WORD, OM EEN WAT BELANGSTEL TE INISIEËR IN DIE HOË CONSCIOUSNESS.  DIE GEÏNISIEËRDE STERF NOU DIE LAE CONSCIOUSNESS AF EN WORD OOK IN DIE HOË CONSCIOUSNESS GEBORE EN BEWEEG NET SOOS DIE MEESTER WAT HOM GEINISIEËR HET IN DIE LAE LIGGAAM, MAAR MET ‘n HOË CONSCIOUSNESS.

 

SO DIT IS DIE BURGERS VAN DIE DAVID KONINGKRYK OP AARDE WAT DIE KLIPPE MOET KAP EN SEDERHOUT MOET AFSAAG EN GOUD MOET BYMEKAAR MAAK VIR DIE SCHLOMO KONINGKRYK TEMPEL VAN DIE VERRE TOEKOMS…